Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Вже готуємось до осінньо-зимового періоду 2024/2025 рр._0

Вже готуємось до осінньо-зимового періоду 2024/2025 рр.

08 квітня 2024

Минулий опалювальний сезон був також складним, адже маємо два роки виснажливої війни з нескінченими ракетними ударами ворога по енергетичній інфраструктурі, дефіцитом потужності в Об‘єднаній енергосистемі України. Та попри все Україна живе і бореться!

Енергетики Вінниччини зробили і роблять усе можливе для забезпечення безперебійного електропостачання об‘єктів критичної інфраструктури, населення та інших важливих підприємств, робота яких наближає нас до Перемоги.

Розуміючи, що енергетичне господарство потребує постійного догляду, працівники АТ "Вінницяобленерго" вже активно розпочали підготовку до нового осінньо-зимового періоду 2024/2025 рр. Наразі програми ремонтів та реконструкції мереж йдуть згідно із затвердженими графіками.

Основні напрямки підготовки до ОЗП 24/25:

- виконання графіків планових ремонтів та робіт, що забезпечують надійну роботу устаткування, в обсязі вимог нормативно – технічних документів;

- приведення охоронних зон ПЛ 0,4-110 кВ до вимог нормативних документів та відповідно до плану-графіка розчистки трас;

- забезпечення схеми нормального режиму електричних мереж;

- виконання заходів з надійного розподілу електроенергії споживачам Вінницької області;

- укомплектування згідно з вимогами нормативних документів  аварійного запасу електроустаткування та матеріалів для електричних мереж 0,4-110 кВ.

Усі ці заходи спрямовано на забезпечення надійного та безперебійного електропостачання вінничан.

І пам’ятаймо: реалізація вищезазначених завдань є можливою завдяки ЗСУ та усім, хто продовжує тримати економічний і енергетичний фронт!

Поділитись: