Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 ЗГУРТУВАЛИСЯ ЗАРАДИ ПОРЯТУНКУ ЖИТТЯ!_0

ЗГУРТУВАЛИСЯ ЗАРАДИ ПОРЯТУНКУ ЖИТТЯ!

02 березня 2023

 Понад 300 працівників АТ "Вінницяобленерго" виявили бажання долучитися до благодійної донації зі збору крові. Вона стане порятунком для наших захисників і багатьох цивільних людей. У зв’язку з цим енергетики спільно з Вінницький обласний центр служби крові організували і провели першу донорську виїзну акцію.

Мобільна бригада медиків Вінницького обласного центру служби крові прибула до енергетиків, щоб здійснити забір крові. І як зазначив один з їхніх фахівців, обленерго – це перше підприємство Вінниччини, де відбулась виїзна здача крові!

Після ретельної перевірки за медичними показниками більшість бажаючих стали донорами вперше. А дехто, як заступник начальника відділу технічного аудиту Дем'ян Блащук, донор з 2014 року. Він вже здав 19 літрів крові!

Кожен в нашому колективі розуміє, як нині важливо робити внесок у спільну Перемогу. 🇺🇦 Тому прагнемо бути максимально корисними. Донорство крові – це найцінніша донація і один з найкращий способів висловити безмежну вдячність нашим захисникам, підтримати їх і врятувати комусь життя.

Щира подяка усім колегам, хто долучився до такої світлої справи! Сподіваємось, приклад енергетиків надихне на цю справу інших.

❗️Пам’ятаймо, що ОДИН донор крові здатен врятувати ТРИ ЖИТТЯ!

Поділитись: