Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Зірка української естради відвідала енергетиків_0

Зірка української естради відвідала енергетиків

29 березня 2016

Робочий день працівників ПАТ «Вінницяобленерго»  досить насичений і не завжди у ньому трапляються моменти, діаметрально протилежні фаховим. Однак 29 березня стало виключенням, коли в обідню перерву до енергетиків несподівано завітала зірка української естради, народний артист України, наш земляк  Павло Зібров. Під час зустрічі з генеральним директором Товариства  Андрієм Поліщуком співак повідомив, що до енергетиків його привело передусім  бажання запросити найбільший в області колектив на свій сольний концерт.

- Він відбудеться  18 квітня  у Вінницькому  музично-драматичному  театрі ім. Садовського. Це моя нова програма, яку я нещодавно презентував у Національному палаці мистецтв “Україна”. У ній чимало нових пісень. Будуть і старі  хіти. Ну, як же без “Хрещатика”, “Мертвих бджіл”, “Женщины любимой”! Відтепер з новою сольною програмою під назвою “З любов'ю до жінок”  буду гастролювати по всіх містах рідної України.  Вінниччина — одна із перших у тому списку. Це ж моя мала Батьківщина. Тут я  давненько  був, вже майже 8 років. Сподіваюся вінничани оцінять мою роботу, ну і, звісно, енергетики також. Особливо  представниці прекрасної половини, яких я не перестану вражати своїми вусами і співом. Власне їм присвячена майже вся моя творчість. Так що - радо запрошую, дорогі земляки, - повідомив Павло Зібров.

Андрій Поліщук разом з колегами подякував співаку за запрошення, наголосивши, що пісні народного артиста енергетики знають, люблять  і часто співають.

- Не лише представники старшого покоління захоплюються вашим репертуаром і співом, а й молодь також. Думаю,  нашим працівникам цікаво буде відвідати концерт, - сказав керівник Товариства.

На згадку про зустріч Павло Зібров залишив колективу підприємства свій автограф з побажанням удачі. А ще сфотографувався з енергетиками на довгу згадку.

Поділитись: