Новини

Знову діють графіки обмежень електричної потужності (ГОП)

03 листопада 2014

З метою дотримання ПАТ “Вінницяобленерго” доведених Міністерством енергетики та вугільної промисловості України погоджень щодо зниження граничних величин споживання електричної потужності в години максимального навантаження, а також враховуючи перевищення Товариством доведених лімітів, в області знову введено в дію графіки обмеження електричної потужності (ГОП). 

Про це свідчить відповідне розпорядження ПАТ “Вінницяобленерго” №113 від 30.10.2014. Згідно даного документу щоденно і впродовж місяця, а саме з 30 жовтня до 30 листопада поточного року, графіки обмеження електричної потужності (ГОП) діятимуть у повному обсязі з 17:00 до 21:00. 

Це означає, що обмеженню підлягають споживачі лише промислової групи. Енергетики області звертаються до них з розумінням поставитись до даного розпорядження, а побутових споживачів просять долучитися до економії електроенергії шляхом не вмикання потужних електроприладів в зазначений час. 

Пам'ятаймо, економія — це найнадійніший крок до примноження! 

Довідка: графіки обмеження електричної потужності (ГОП) на 2014 р. по ПАТ "Вінницяобленерго" були погоджені Інспекцією держенергонагляду у Вінницькій області, Вінницькою обласною державною адміністрацією та планово розробляються кожного року. 

Поділитись: