Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Як працюватимемо в умовах подовженого адаптивного карантину?_0

Як працюватимемо в умовах подовженого адаптивного карантину?

24 липня 2020

У зв’язку з продовженням карантинних заходів, які триватимуть до 31 серпня поточного року згідно рішення Кабінету Міністрів України , відвідування будівель структурних одиниць АТ «Вінницяобленерго» сторонніми особами залишається обмеженим. Спілкування з громадянами відбувається в дистанційному режимі (телефонний та онлайнзв’язки, зокрема, месенджери Facebook, Viber, Telegram та за попереднім записом чи погодженням з керівниками підприємства.

В умовах карантину заборонено допускати на територію обленерго осіб без захисних масок і тих, що мають підвищену температуру чи явні ознаки грипу та ГРВІ. На вході до усіх будівель структурних одиниць підприємства крім температурного скринінгу безконтактним термометром, проводиться обов’язкова обробка рук дезінфікуючими розчинами та здійснюється прохід через зволожений деззасобами килимок.

Сервісний центр обленерго в умовах адаптивного карантину працює зі споживачами відкрито, але з певними обмеженнями. Обслуговування споживачів відбувається з дотриманням усіх необхідних заходів безпеки. Насамперед, до приміщення громадяни допускаються в обмеженій кількості, а саме по одному, та обов’язково в масках індивідуального захисту. При вході до Сервісного центру клієнтам доступні дезінфікуючі засоби, які постійно у наявності.

Поділитись: