Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Андрій Поліщук: про нові тарифи і не лише про це_0

Андрій Поліщук: про нові тарифи і не лише про це

09 квітня 2015

Вже другий тиждень поспіль на Вінниччині, як, власне, і по всій Україні діють нові тарифи на електроенергію для населення. Скільки відтепер пересічний вінничанин зможе купити її на свою зарплатню? Чи правда, що в  Європі  вартість світла у 13 разів дорожче? Чи реально платити менше за дане благо цивілізації і як навчитися економити? Наскільки помічними є  двозонні та тризонні лічильники?  Як, зокрема,  економить електроенергію вдома генеральний директор ПАТ ”Вінницяобленерго” Андрій Поліщук та  які енергоощадні її джерела  радить застосовувати?  Відповіді на ці та інші  запитання  можна дізнатися з  розмови керівника енергетиків області  із журналісткою Оксаною Пустовіт, аудіозапис якої розміщено в ютубі (Youtube).  Дивитися  за посиланням -  https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KvbAFkeINGk).

 Додамо, що дане інтерв'ю відбулося в рамках проекту "Не очень публичное мнение".  Під такою ж назвою вже існує група  у фейсбуці (Facebook). Одноіменний блог планується і  на сайті “20 хвилин”.

Поділитись: