Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Особистий кабінет вирішує питання швидко! _0

Особистий кабінет вирішує питання швидко!

07 вересня 2023

В сучасному цифровому світі онлайн-сервіси – найнеобхідніша і найзручніша річ. Особливої ефективності та надійності даний  онлайн-інструмент набув у час глобальної пандемії. Залишається таким і досі для тих споживачів, хто прагне отримати більше контролю та зручності у взаємодії з постачальниками електроенергії.

«Особистий кабінет" дозволяє користувачам здійснювати безліч операцій, зручно контролювати персональні дані та отримувати доступ до різних сервісів.

Через «Особистий кабінет" можна користуватися наступними послугами:

  • внесення показів лічильника;
  • управління особовими рахунками (кількість рахунків необмежена);
  • контроль за станом рахунків та оплата їх в один клік;
  • отримання інформації про планові та аварійні відключення електроенергії за адресою обраного особового рахунку;
  • подання онлайн-заяви на укладення договору споживача про надання послуг з розподілу електричної енергії;
  • надсилання звернень до кол-центру;
  • подання заявки на безкоштовні послуги.

Реєстрація в "Особистому кабінеті" надзвичайно проста і доступна з будь-якого пристрою.  "Особистий Кабінет" АТ "Вінницяобленерго" вже використовує більше ніж 260 тисяч споживачів електроенергії.

Користуйтесь "Особистим кабінетом"! Це доволі комфортно і зручно! Для реєстрації достатньо зайти на головну сторінку веб-сайту та перейти на посилання "Особистий кабінет".


Для реєстрації та роботи із сервісом, Інструкція Користувача ознайомить Вас з усіма основними функціями та можливостями цього незамінного сучасного сервісу.

Поділитись: