Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про турнір Пам'яті та Єдності українських енергетиків._0

Про турнір Пам'яті та Єдності українських енергетиків.

21 серпня 2023

🇺🇦⚽️Наша команда АТ "Вінницяобленерго" повернулася з благодійного ТОП-турніру з футзалу, що пройшов в Івано-Франківську. Він був присвячений пам’яті загиблих енергетиків. 68 Героїв назавжди вкарбовано в історію вітчизняної енергетики та в серця кожного з нас! Більшість із загиблих здійснили свій подвиг у битвах з ворогом у лавах Збройних Сил України. Інші - віддали життя, сумлінно виконуючи свою роботу, ремонтуючи зруйновані війною мережі, повертаючи світло людям. Організував турнір АТ Прикарпаттяобленерго. Участь у ньому взяли 14 українських енергокомпаній. Кожна внесла свій грошовий благодійний внесок. Загалом вдалось зібрати 280 тисяч гривень на потреби Воїнів-Захисників. За словами директора з капітального будівництва та інвестицій АТ "Вінницяобленерго" і бомбардира команди Анатолія Ткаченка, за результатами змагань вінницькі футзалісти на третій спортивній сходинці. На першій – АТ Прикарпаттяобленерго, на другій – ПрАТ Львівобленерго. Однак, насправді, благодійний турнір не мав на меті визначати місця.

– Головна мета турніру – це зібрати кошти на допомогу нашим Захисникам. За зібрані 280 тисяч гривень вже закуплено необхідне обладнання, яке під час турніру генеральні директори енергокомпаній передали військовим. У ході турніру окрім обов’язкових змагань серед українських енергетиків зіграли ще й благодійний матч з військовими-авіаторами. У ньому безпосередньо грав наш директор технічний Віктор Степанець. Також, окрім спортивної складової турніру вдалося ще провести професійні зустрічі, зокрема, генеральних директорів, голів профспілки, тематичні. В цілому, турнір в Івано-Франківську – це не лише зустрічі та емоції. Це розуміння того, що енергетики нині, як ніколи об’єднані в головному і надважливому – прагненні надійно втримати енергетичний фронт, допомогти військовим і наблизити Перемогу. Тому такі турніри, на мою думку, особливо в умовах війни, треба проводити, – розповів Анатолій Ткаченко. До речі, його визнано найкращим бомбардиром цього турніру, за що одержав прапор України з підписом Головнокомандуючого ЗСУ Валерія Залужного.

А ось як прокоментував своє враження від турніру Генеральний директор АТ "Вінницяобленерго" Юрій Касіч.

– Всі енергетичні компанії, які були представлені на турнірі, працюють в Об'єднаній Енергетичній системі України. Не просто так вона зветься саме "ОБ'ЄДНАНОЮ"- лише разом ми сильні, ми переможемо. Я вперше взяв участь в цьому турнірі, але був вражений саме нашою командою!!! Хлопці показали неймовірний характер, силу, бажання, міцність, справжні Енергетики!!! Багато постійних учасників цих змагань не могли зрозуміти як нам вдалося так виступити.😁 Наша команда показала справжній Вінницький характер - не програла ЖОДНОГО поєдинку, а у обох лідерів турніру виграла в особистих зустрічах.😉На згадку про турнір кожна енергокомпанія України отримала пам’ятну картину, на якій символічна спортивна футболка із вкарбованими іменами усіх загиблих Героїв-енергетиків. Cлава та вічна пам’ять усім нашим ГЕРОЯ – Воїнам Світла!🙏🇺🇦

Додамо, що команда АТ "Вінницяобленерго" на футбольному турнірі була в такому складі: генеральний директор Юрій Касіч, директор технічний Віктор Степанець, директор комерційний Олексій Тарарака, директор з капітального будівництва та інвестицій Анатолій Ткаченко, директор СО «Хмільницькі ЕМ» Олександр Плотиця, заступник директора з розподілу електричної енергії СО «Вінницькі ЦЕМ» Іван Дученко, заступник директора з розподілу електричної енергії СО «Могилів-Подільські ЕМ» Олег Сваток, начальник відділу проектного забезпечення Вячеслав Панасюк, начальник цеху з ремонту електротехнічного устаткування Павло Трохимчук, начальник відділу по роботі з інвестиційною програмою Костянтин Пилипенко, бухгалтер профкому ППО Анатолій Жуковський.

Поділитись: