Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 В ПАТ «Вінницяобленерго» офіційно проголошена екологічна політика відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 14001:2004_0

В ПАТ «Вінницяобленерго» офіційно проголошена екологічна політика відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 14001:2004

25 червня 2013

В ПАТ «Вінницяобленерго» офіційно проголошена екологічна політика відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 14001:2004.

Даний стандарт висуває вимоги до системи менеджменту навколишнього середовища, щоб мати можливість розробити та впровадити політику і цілі, які враховують законодавчі вимоги та інформацію про важливі екологічні аспекти Товариства.

Загальною цілью даного Міжнародного Стандарту є підтримка охорони навколишнього природного середовища і запобігання забруднення при збереженні балансу з соціально-економічними планами.

19-20 червня 2013 р. в ПАТ «Вінницяобленерго» проводився семінар «Інтегровані системи менеджменту. Система екологічного менеджменту», в якому приймали участь представники Бюро Міжнародної Сертифікації та фахівці ПАТ «Вінницяобленерго».

Фахівці Товариства пройшли навчання за темою «Інтегрована система менеджменту» та підтвердили кваліфікацію «Внутрішній аудитор систем екологічного менеджменту».

Поділитись: